Kam le čas beži…

Novi začetki... kaj se je dogajalo z našo ekipo v preteklih mesecih? Preveri!

Že dobra 2 meseca je od zadnjega blog-a. Groza res, kako čas beži. Če kmalu kaj ne napišem, me bo dohitelo praznično vzdušje novega leta.

Pa vendar – je kaj napisati. Toliko stvari se je zgodilo v tem vmesnem času… Najprej, v septembru ni bilo idej in nisem imela pravega navdiha, kaj pisati. Zajelo me je neko malodušje, ki verjetno mora priti vsake toliko. Nekaj ni bilo ok, kljub temu, da smo lepo delali in zadeve so tekle, a stvari vseeno niso bile v ravnovesju.

Potem se je začel projekt – kombi. BTW – projekt še vedno traja – sploh ne sprašujte, a v kolikor želite iz tujine uvoziti tovorno vozilo, me vprašajte, kaj vse potrebujete in kje vse se lahko zaplete. Vse iz prve roke. 🫴 Nasvete delim zastonj.

Res nikomur ne privoščim te kalvarije. Ampak je pa dejstvo, da sem se veliko naučila. Pač, še vedno velja – vsaka stvar je za nekaj dobra.

In potem, čisto nenačrtovano, nas je doletela še selitev firme na novo lokacijo. Doletela – seveda smo malo spremljali nepremičnine, ampak nismo si mislili, da se bo to resnično zgodilo, zdaj. Splet okoliščin, dobra priložnost in upanje na boljši jutri…in smo tu – selimo se.

Zgodilo se je tako, da sem dejansko prepričana, da so nas ti prostori poklicali k sebi. Časa za odločanje sploh ni bilo. Ljudje so menda, no sigurno so, stali v vrsti, lastnica pa se je odločila za nas.

Torej je bil prostor dejansko usojen nam. 🤩

Tako da smo sedaj 14 dni pakirali, vozili, dostavljali in sedaj, razpakiravamo (čudna beseda, po mojem ni prava 😂), zlagamo in študiramo, kako in kje bo kaj najboljše postavljeno.

Kje naj stoji CNC, kje bodo mize, delovni pulti, police… Pisarna… ta je že, to je še najmanj. Še slike obesimo in naš lep show room nekam postavimo… trajalo bo, a bo lepo.

Naše delo trenutno malo stoji. Ampak človek ne more več kot delati, a ne? Najdete nas tu, v Preserjih pri Radomljah, Vaška pot 17B. Lepi konci, ni kaj.

To je naš novi poslovni dom.

Srce nekako zapoje, ko si tu. ❤️ Vibracije so res pozitivne. Ne glede na to, da meni osebno ni bilo lahko iti iz Ljubljane. Imeli smo dobrega najemodajalca in človek se naveže… Takšna pač sem. Določene stvari vzamem osebno. Tega si ne štejem v slabo, ne glede na to, da me to velikokrat bremeni.

Ampak človek mora iti naprej in vedno težiti k temu, da išče, odkriva, spoznava nekaj novega… Najlažje je sicer ostati v coni udobja in biti. A sodelavec ima prav, da nas tišči – višje, hitreje, močneje in le naprej.

Sama sem, priznam, bolj človek navad in ja – udobja. A kaj naj rečem sedaj, priznam – srečna sem – ko pogledam skozi okno pisarne in imam ta razgled.

In srečna sem, da imamo končno delavnico, v kateri bodo delavci lahko ”zadihali”. Srečna, da imamo možnost širitve. Srečna, da bomo lahko delali in še več ustvarjali. Srečna, da imam do službe sedaj le 10 minut. Za stranke me ni strah. One pridejo tja, kjer se dela dobro!

In tako je – vse je pozitivno.

2 meseca tišine torej ni pomenilo, da izginjamo, ampak da rastemo in postajamo močnejši. 💪

In vmes med vsem tem, je uspel tudi projekt Vinakoper. Dolžna sem še blog na to temo. Obljubim, napišem ga v kratkem. Ker si to res zasluži. Krivico bi naredila projektu in sebi, če ne bi pokazala, kako ponosna sem nanj in da bi se v prepletu vseh dogodkov, izgubil.

Bom, ko bom z nogo v zrak prisiljena na nekajdnevno mirovanje (operacija kolena – nič težkega – par dni pa bom nazaj 😊).

Tako da, kmalu na branje. Vmes pa preverite fotke (prej, po, med selitvijo). In večkrat preberite ta in kakšen blog za nazaj.

In pridite k nam, na nov naslov VAŠKA POT 17B, Radomlje – nas pogledati, pridite na kavico… pridite po nov svetlobni napis.

 

Maša Koren, vodja projektov