Podopustniški blog

Dopusta je konec - kako naprej?

Pri zadnjem blogu sem lovila še vse, ki ste takoj po koncu šole zbežali na dopust. Sedaj se čudim, kam je izginil vmesni čas? Počitnice in poletje – čau! 👋

Upam, da ste se vsi živi in zdravi vrnili na delovna mesta, čeprav zato vstajam pol ure prej. Tako se izognem gužvi na cesti. In jutranja kava je res dobra, zjutraj.

Dopust…upam, da se si ga vsi privoščili. Nujno je potreben, čeprav včasih mislimo, da ne. Pa v mislih nimam Karibskih otokov, daleč od tega. Dopust je tudi jutranje poležavanje. 😴 Knjiga v prijetni senčki. 📖Dobra družba. 👨‍👩‍👦‍👦 Dopust je odklop od vsakodnevnih skrbi. Kjerkoli. ☀️

Tudi Proreklamovci smo bili po dopustih, ampak smo tudi pridno delali. Priznamo, malo bolj na eazy, ampak vseeno. Paše k poletju. Ne odločimo se za kolektivni dopust, za enkrat smo nekako zadovoljni da je, kot je. Tako je vedno nekdo tu, da lahko ustrežemo našim strankam.

Tudi v teh poletnih dneh smo sklenili kar nekaj luštnih poslov, kar nas neizmerno veseli. Na enega večjih projektov, za Vinakoper, smo sploh ponosni, da smo ga dobili. V čast nam je in komaj čakamo, da bo v drugi polovici septembra dokončan. Ga zagotovo pokažemo.

Res smo ljudje v teh poletnih mesecih bolj sproščeni. Mogoče se zato projekti lažje odvijajo. Pa ne da bi se res, le mi smo, verjetno bolj spočiti.

A danes je že 1.septebmer. Meteorološkega poletja je tako konec. Čakamo na Indijanskega 😊. A šalo na stran, september je nov začetek… čas za nove izzive. Nove zmage.

Še otroci pravijo, da so počitnice fajn, da je poletje super, da bi lahko bile počitnice tudi daljše, a da je prav, da se sedaj začne šola. Tudi oni potrebujejo red in nove izzive.

Zato povzemimo – čas je za delo, čas je, da vam v prihodnjih mesecih pokažemo kaj novega, kaj novega naučimo in naredimo maksimalno vse, da rastemo, da gremo višje in naprej, vedno le naprej…

Maša Koren, vodja projektov