PROREKLAM SE PREDSTAVI: TO SMO MI

Ekipa Proreklam se predstavi - to smo mi, ustvarjamo unikatne svetlobne reklamne napise... pišemo s svetlobo! Spoznajte nas!

Tokratni blog bo nekoliko drugačen. Glede na čas, ne morem mimo tega, da ne bi opredelila lanskega leta, ki je bil kljub ”čudnosti” za nas, uspešno leto. Imeli smo kar nekaj velikih projektov, ki smo jih tudi zaključili.

Oprema zunanjega označevanja s svetlobnimi napisi vseh poslovalnic Delavske Hranilnice, je eden takšnih, ki jih je potrebno omeniti. Opremili smo vse (razen Nove Gorice, kjer se čaka na dovoljenje) lokacije poslovalnic Delavske Hranilnice po celotni Sloveniji. Nekaj novih poslovalnic Varuh Zdravja Vzajemna smo opremili z zunanjim, kot tudi z notranjim označevanjem. Aluminium Kety Emmi – zunanji svetlobni napis, Mavi – dve lokaciji s tremi svetlobnimi napisi, Rosenbauer – dve lokaciji svetlobnimi napisi, SIDG – zunanji svetlobni napis, zunanje grafično označevanje, Hit Radio Center ter Rock Radio – notranja svetlobna napisa… to jih je le nekaj vseh ne morem omeniti, naj mi ne zamerijo. Upam, da vsi vedo, da se za vsako stranko potrudimo in ne delamo izjem.

Kdo smo?

A danes se nisem želela opredeliti na delo, ampak na ljudi, ki to delo opravljamo. Na Proreklam. Na nas.

Zagotovo veste, da se dober posel dela, če imaš za to prave ljudi. Če je zadaj uspešnega vodje ekipa, ki to spelje. Ekipa, ki diha s firmo. Ekipa ki je složna.

Nekoč, nedavno nazaj (no ja, kar lep čas je že od takrat) mi je nekdo (vem kdo) rekel: ”Maša, ta posel s svetlobnimi napisi – ali se vanj zaljubiš ali ga pač ne moreš opravljati.” Mislim, da sem se takrat, nedolgo nazaj (no ja, dolgo je že), zaljubila. A vmes se je zgodilo – življenje…

Ampak, kot pravijo, prvega ne pozabiš nikoli. Pri meni je bil to – ta posel. In zgodilo se je, kot se mora. PROREKLAM. Z malo pomoči, malo nuje, malo trdoglavosti, malo sreče… veliko volje, želje, upanja, znanja….

Naša zgodba…

Rasli smo iz malega. Najboljši sodelavec in jaz sva bila najprej, pa sva začela – znova. Ne na novo. On je v tem že skoraj 40 let. In on je naš ”ata”. Zaradi njega smo se vsi, sedaj smo že lepa ekipa sodelavcev, zaljubili v svetlobne napise. Za nas je to način življenja. Mislim, da brez problema rečem, da s svetlobnimi napisi dihamo. Iz tega ustvarjamo zgodbo. Našo zgodbo… in delimo jo z vami.

Ker ne želimo biti le proizvodnja svetlobnih napisov in označevalnih tabel. Ker od sebe ne dajemo svetlobnih napisov, ki nam niso všeč. Ker od sebe ne dajemo svetlobnih ali drugih napisov, ki niso dodelani, svetlobnih napisov, ki niso vsaj malenkost drugačni. Radi pustimo svoj pečat.  In kupci se radi vračajo. To nam je v ponos.

Kontaktirajte nas, ko želite stopiti iz množice. Ko želite skupaj z nami snovati svojo zgodbo. Ustvariti drugačne svetlobne ali druge napise. Nekoliko drugače sporočiti nekomu, kdo in kje ste.

Radi pišemo zgodbe in mi jih pišemo s svetlobo…

Pokličite nas!

Maša Koren, Vodja projektov