Radi imamo naše stranke….

Zadovoljne stranke so tisto, kar šteje in mi se trudimo za naše stranke! Preberite v tokratnem blogu.

Ok, najprej opravičilo, blog je spisan v smislu, da bo objavljen res tik pred počitnicami, pa se je malce zalomilo…

Tik pred koncem šole, tik predno vsi pobegnejo na zaslužen oddih, je potrebno še kaj napisati. Lahko preberete na dopustu, v kolikor ste vsi že v avtih na poti na Hrvaško obalo 😊.

Tole bo res kratek zapis, ker bi rada samo na kratko povedala to, kar nam je res pomembno. In rada bi nas malo pohvalila, ker v vrtincu vseh dogajanj, norije si vse premalokrat vzamemo čas, da bi se ustavili in si rekli – hudiča, tole smo pa dobro speljali.

Ker vedno je nekako tako, da na koncu projekta dejansko pozabiš koliko truda je bilo vloženega, da se je vse speljalo, kot se je moralo. Včasih gre tudi kaj narobe in takrat smo seveda vsi nervozni… a takrat je potrebno stopiti nazaj in zadihati. Stvari je vseeno treba urediti… in vedno jih.

Vedno se trudimo, da bo na koncu stranka tista, ki bo zadovoljna. Vedno. Ker se zavedamo, da zadovoljna stranka bo pripeljala tudi novo stranko in sama se bo vrnila. Ker imamo vsi radi, da se z nami dela spoštljivo, z zaupanjem, občutkom in predvsem s posluhom. Da smo slišani in upoštevani. In mi se res trudimo v tej smeri.

In tu bi rada citirala predvsem en simpatičen mail, ki smo ga nedavno nazaj prejeli. Takšni ti res polepšajo dan. Pomenijo več, kot euri v žep.

‘Super komunikacija in profesionalnost! Kapo dol. Z ostalimi nismo rešili niti še prve faze, zato smo se kar odločili za vas.”

In to je to. To je tisto zaradi česar se trudimo in to je tisto zaradi česar vztrajamo tudi, ko gre vse narobe!

Zato pridite k nam, veseli bomo novih izzivov, ker se vedno radi lotimo česa novega. Ker smo tu za vas…

Vesele počitnice…

malce oddiha si naj privošči vsak, ker je to prav, ker je treba baterije napolniti, če želimo biti uspešni.

Ker je prav tako, kot smo zagreti pri delu, pomembno, da se znamo ”resetirati”.

Podajte roko počitnicam, odprite tisto tako željeno pivo, uživajte in se predajte nostalgiji…

Maša Koren, Vodja projektov