Včasih je težko pisati, če si v časovni stiski

Pivo - glavna tema tokratnega bloga. No, malo za šalo malo za res. Spoznaj eno izmed najbolj odmevnih oglaševalskih akcij letošnjega leta. Preberi več!

Maj je mesec, ko se veliko stvari zgodi, prebudi in marsikdo kaj bi… Verjetno tudi zato, ker naenkrat postane poletje – iz zime, ki je ni bilo videti konca. Vroče je, dejansko bi si vsi želeli obuti sandale, se usesti na teraso in spiti dobro pivo.

In ker smo ravno pri pivu, jaz pa popolnoma brez ideje kaj napisati, bom napisala o kampanji s katero se gre pohvaliti, ker je odmevna in upamo, da opazna. Ker je ustvarjena za ta čas, nas sili, da se odmaknemo od ”social media” dejansko stopimo v svet, se podružimo.

Ponosni smo, da smo pod okriljem Europlakata, z agencijo Shift, ter Dalto d.o.o. ustvarili eno najbolj opaznih letošnjih kampanj. Da smo bili del tima, ki mu je uspelo v kratkem času urediti vse potrebno, da kampanja zaživi. Lahko rečemo, da je vsak udeleženec naredil svoj delež pravilno in rezultat je tu.

Vsi upamo, da so vsa plakatna mesta – 7 jih je – 4 v Ljubljani (Center, Dunajska-Dimičeva, Tržaška-Jadranska, Emonika), Maribor (Kneza Koclja), Celje (na Mariborski) in Kranj (pri mesarstvu Čadež) – opazna, videna, všečna… Da je namen dosežen.

Da bo marsikdo od nas dejansko poklical prijatelje, se podružil… četudi bo pri tem spil kakšno pivo. Vse odgovorno seveda, vozi ta, ki ne pije alkohola 😊. Ker, saj vsi vemo…tako malo je potrebo, da smo zadovoljni.

Sedaj pa vsi, ki ste te napise opazili in so vam seveda všeč in vas je preblisnilo, da pa bi tudi vi imeli kaj podobnega… prosim, ne trgajte jih iz oglasne površine! Pokličite nas in z veseljem naredimo kaj, kar bo čisto vaše, personalizirano.

In do naslednjega bloga – TO JE ZNAK, DA SE PODRUŽIŠ!

Naj bo prihajajoče poletje v tem duhu.