O podjetju

VEČ KOT LE REKLAMA.

Pri nas se vsaka ideja začne in nadgradi glede na potrebe stranke. In rezultat se zgodi, ker znamo naročniku prisluhniti, svetovati in udejanjiti njegove zamisli. Vsakemu projektu sledimo vse od idejne zasnove do montaže in kasnejšega vzdrževanja.

Mi razvijamo, mislimo in se ne vdamo niti najzahtevnejšim izzivom. Vsak dan. Za vsako stranko. Za vsak projekt.

V želji informirati naročnika s trendi, spremljamo novosti in iščemo učinkovite rešitve za atraktivne izdelke.Zaupajte nam!

STOJIMO NA TRDNIH TEMELJIH

V kolikor stranka, še išče svojo podobo, smo tu mi, da mu jo pomagamo sestaviti. Odlična oblikovalska ekipa, izkušeni vodje projektov, proizvodnja in montaža, vsi stremimo k doseganju skupnega cilja. Sledimo novim tehnologijam in na osnovi dolgoletnih izkušenj zaključujemo uspešne projekte, od ideje do realizacije. Reklama ni več le reklama ampak pomemben člen vaše blagovne znamke. Je vtis. Je povezava. Je pozitivna motnja.

eclipse-dark-image

IZKUŠNJE & KVALITETA

Z več kot 30 letnimi izkušnjami na trgu je Proreklam podjetje, ki stoji na trdnih temeljih.Kakovostne izkušnje na tem področju zagotavljajo učinkovite storitve in izdelke s področja vizualnega komuniciranja.Dober reklamni napis bo odseval kvaliteto podjetja. Vedno se držimo okvirjev celostne grafične podobe podjetja, da zmanjšamo tveganje in najdemo najboljše rešitve za konkurenčno ceno.

pošljite povpraševanje Ko boste kot stranka stopili v kontakt z nami, boste naleteli na prijazne ljudi, ki vam bodo pripravljeni prisluhniti in svetovati, predvsem pa pomagati na poti do prepoznavnosti in opaznosti vaše blagovne znamke.
mail-icon
eclipse-red-image

ZELENA TEHNOLOGIJA

Tekoče obveščamo o vseh novitetah varčne in ekološko varne led tehnologije za osvetljevanje reklamnih napisov. LED tehnologija je varčna in ekološko sprejemljiva, njen razvoj pa se, neverjetno – skoraj vsakodnevno dopolnjuje.Informiramo in osveščamo o tematiki svetlobnega onesnaževanja okolja. Svetlobno onesnaženje okolja je emisija svetlobe iz umetnih virov svetlobe. Svetlobno onesnaževanje okolja povzroča za človekov vid motečo osvetljenost in občutek bleščanja pri ljudeh, ogroža varnost v prometu zaradi bleščanja, zaradi neposrednega in posrednega sevanja proti nebu moti življenje ali selitev ptic, netopirjev, žuželk in drugih živali, ogroža naravno ravnotežje na varovanih območjih, moti profesionalno ali amatersko astronomsko opazovanje, ali s sevanjem proti nebu po nepotrebnem porablja električno energijo.

Začnimo projekt izpolnite spodnji obrazec za informativno ponudbo
Contact form - Homepage

Podatki o končnem izdelku

Priponka

 
Naloži datoteko (do 20MB)

Vaši podatki