Table in napisi

Označevalne table

Notranje označevanje je ključen element ne le za to, ker skrbi za označevanje poslovnih objektov in lažjo orientacijo po le teh. Gre tudi za pomemben element notranjega oblikovanja, ki pomaga pri sporočanju vaše korporativne kulture in blagovne znamke

Označevalna tabla je pomemben, a velikokrat podcenjen element notranjega oblikovanja. Ponujamo kopico različnih rešitev, ki jih snujemo sami po željah naročnikov hkrati pa vam nudimo tudi različne standardizirane označevalne sisteme.

Tako bomo brez težav našli pravo rešitev za vaše podjetje, poslovalnico ali poslovni objekt.

Označevalne table za podjetja: usklajenost z grafično podobo

Širok pojem kot je označevanje vključuje veliko različnih elementov. Te je za uspešno sporočanje in koherenten izgled potrebno premišljeno uskladiti in izdelati vizualno celovit sistem, ki bo skladen z grafično podobo podjetja. Pri nas poskrbimo za vse to.

ZAČNIMO PROJEKT eclipse-dark-image

Napisne table za vrata: orientacija znotraj objektov

Za potrebne označevanja objektov ponujamo in izdelujemo najrazličnejše izvedbe in označevalne sisteme. Ti so lahko fiksni ali dinamični, kar pomeni, da tekste, elemente in grafike enostavno menjate tudi sami. V kategorijo označevanja uvrščamo napisne označevalne tablice za vrata, ki pomagajo pri orientaciji in logistiki znotraj objekta.

pošljite povpraševanje Ko boste kot stranka stopili v kontakt z nami, boste naleteli na prijazne ljudi, ki vam bodo pripravljeni prisluhniti in svetovati, predvsem pa pomagati na poti do prepoznavnosti in opaznosti vaše blagovne znamke.
mail-icon
eclipse-red-image

Reklamne tablice in ostale možnosti

Poleg “reklamne tablice”, ponujamo tudi notranje svetlobne napise, notranje nesvetlobne napise, folijske aplikacije, usmerjevalne table, označevalne table, namizne tablice, opozorilne table in sistem Klip-klap. Vsak element je premišljeno usklajen z grafično podobo vašega podjetja ali objekta.

Pleksi tabla: odporna in estetska

Med različnimi materiali, ki jih uporabljamo za izdelavo označevalnih tabel, so tudi pleksi table. Pleksi oziroma akrilno steklo kot material je odporeno na udarce in manjše praske, poleg tega pa daje estetski videz.

ZAČNIMO PROJEKT
Niste našli kar iščete? POGLEJTE TUDI OSTALE KATEGORIJE
Začnimo projekt izpolnite spodnji obrazec za informativno ponudbo
Contact form - Homepage

Podatki o končnem izdelku

Priponka

 
Naloži datoteko (do 20MB)

Vaši podatki