Table in napisi

Reklamne table

Reklamne table so eden izmed najbolj učinkovitih načinov za oglaševanje vašega podjetja, storitve ali izdelka.

Z njimi lahko dosežete široko publiko, povečate prepoznavnost in ustvarite profesionalen vtis. V našem podjetju vam ponujamo kakovostne in cenovno ugodne rešitve za vaše reklamne potrebe.

Reklamne table z napisi

Reklamna tabla z napisom je primerna za različne namene, kot so označevanje poslovnih prostorov, trgovin, restavracij, hotelov, bencinskih črpalk, parkirišč, industrijskih con in drugih lokacij. Izdelujemo jih po meri, upoštevajoč vaše specifične želje in potrebe. Lahko izbirate med različnimi materiali, barvami, oblikami, velikostmi in vrstami pisav. Poleg tega vam nudimo tudi možnost dodajanja logotipov, slik, grafik in drugih elementov, ki bodo popestrili vašo reklamno tablo.

eclipse-dark-image

Izdelava reklamnih tabel

Izdelava tabel pri nas poteka strokovno in natančno. Naša ekipa se posveti vsaki stranki individualno, zagotavljamo pa tudi hitro in kvalitetno montažo. Cena vsake reklamne table je določena glede na specifične potrebe stranke in obseg dela. V našem ceniku ne boste našli reklamnih tabel, saj vsak projekt izdelamo po meri. Z veseljem pa vam pomagamo oblikovati in izdelati cenik za potrebe vašega podjetja.

pošljite povpraševanje Ko boste kot stranka stopili v kontakt z nami, boste naleteli na prijazne ljudi, ki vam bodo pripravljeni prisluhniti in svetovati, predvsem pa pomagati na poti do prepoznavnosti in opaznosti vaše blagovne znamke.
mail-icon
eclipse-red-image

Vrste reklamnih tabel

Reklamna tabla je lahko pri Proreklam izdelana na različne načine, ki se razlikujejo po materialu, obliki, velikosti in funkcionalnosti. Med njimi so:

Svetlobne table

So idealna rešitev za večerno oglaševanje ali pa za poslovne prostore z manj naravne svetlobe. Opremljene so z LED, neon ali akril neon osvetlitvijo, ki zagotavlja visoko vidljivost in privlačnost.

Preveri več

A stojala

Primerna so za dinamično oglaševanje, saj omogočajo fleksibilnost postavitve in menjavo sporočil. Izdelana so lahko iz kovine, lesa, plastike ali drugih materialov, imajo lahko fiksno ali zložljivo konstrukcijo, lahko so opremljena s kolesi, ročaji, policami, okvirji ali drugimi dodatki.

Preveri več

Oglasne table

Namenjene so za oglaševanje na javnih mestih, kot so avtobusne postaje, jumbo plakati, letališča, trgi, parki in drugi. V našem podjetju imamo izkušnje pri sodelovanju z vodilnimi oglaševalci v našem prostoru. Skupaj smo izpeljali že več udarnih kampanj (blog za union kampanijo) in tako uspešno pomagali podjetjem do dodatne prepoznavnosti njihovih blagovnih znamk.

Preveri več
Niste našli kar iščete? POGLEJTE TUDI OSTALE KATEGORIJE
Začnimo projekt izpolnite spodnji obrazec za informativno ponudbo
Contact form - Homepage

Podatki o končnem izdelku

Priponka

 
Naloži datoteko (do 20MB)

Vaši podatki