Table in napisi

Svetlobne table

Da vas opazijo, kot si želite biti videni: podnevi z odličnostjo izvedbe, ponoči s svetlobo, ki se ji ni moč upreti.

Svetlobna tabla je vrsta svetlobne reklame, ki ima lastno osnovo. To pomeni, da je na fiksni osnovi, ki je lahko poljubne dimenzije in oblike (kvadrat, pravokotnik, krog oziroma je lahko silhueta svetlobne kasete oblikovana popolnoma poljubno glede na logotip naročnika).

Na osnovi svetlobne table pa v sodelovanju z naročnikom izberemo različne svetlobne elemente in načine izvedbe. Vse skupaj pa na koncu združimo v celovito svetlobno reklamo, ki bo nedvomno pritegnila pozornost mimoidočih. Če bi si želeli videti cenik za svetlobne table nas kontaktirajte. Na podlagi vaših želja, logotipa in grafičnih predlog vam z veseljem pripravimo ponudbo za vašo novo svetlobno tablo.

Svetlobne table z najsodobnejšo LED tehnologijo

Vse svetlobne table so podsvetljene z LED moduli. Kot strokovnjaki za svetlobne napise pa poskrbimo, da v vaše napise vedno vgrajujemo najsodobnejše LED tehnologije, ki zagotavljajo pravo razmerje med svetilnostjo, porabo električne energije in življenjsko dobo modulov. Le tako lahko našim naročnikom zagotavljamo najboljše.

eclipse-dark-image

Zakaj svetlobna tabla?

Prednost svetlobnih tabel pred samostoječimi črkami je ta, da je vso električno napeljavo mogoče opraviti znotraj napisa, kar pomeni, da je montaža enostavnejša. V nadaljevanju si oglejte kakšne vrste svetlobnih tabel ponujamo:

pošljite povpraševanje Ko boste kot stranka stopili v kontakt z nami, boste naleteli na prijazne ljudi, ki vam bodo pripravljeni prisluhniti in svetovati, predvsem pa pomagati na poti do prepoznavnosti in opaznosti vaše blagovne znamke.
mail-icon
eclipse-red-image
Uno mas svetlobna tabla na objektu

A x B – svetlobna kaseta

Ta izvedba je ena izmed enostavnejših in tudi cenovno ugodnejših. Gre za preprosto izvedbo aluminijaste svetlobne kasete poljubnih A x B dimenzij. Sprednja stran pa je iz akrilnega oz. plexi stekla, na katerega vašo grafiko apliciramo z izrezi vinilnih folij ali pa digitalnim tiskom na presvetlitveno folijo.

Svetlobna tabla detajl

Podloženi napisi

Pri tej izvedbi je celotna svetlobna tabla bodisi aluminijasta ali sestavljena iz ACP in barvana po želji naročnika. V vidno polje pa z CNC strojem rezkan napis, ki je nato podložen z plexi steklom, ki je lahko poljubne barve. Za vas imamo na voljo širok izbor različnih plexi stekel in presvetljivenih folij z katerimi lahko skoraj popolnoma ujamemo paleto vašega CGP. Je ena bolj priljubljenih izvedb, saj gre za elegantno rešitev, ki omogoča kombinacijo z veliko drugimi svetlobnimi elementi in izvedbami. Zaradi izreza na vidnem polju pa svetlobne reklamne table dobijo rahel reliefen izgled.

Proizvodnja svetlobne reklamne table

Dekupirana izvedba

To je nadgradnja podložene izvedbe in način, da vaš svetlobni napis dobi še več tridimenzionalnosti in s tem pridobi na opaznosti. Pogosto pa je kombiniran z navadnim ALU izrezom. Prav tako gre za izrez na vidnem polju napisa, vendar so pri taki izvedbi svetlobne table črke in elementi iz plexi stekla dvignjeni. Tako svetlobni elementi dobijo 3D efekt in izgledajo kot samostoječi. Ta izvedba pa v kombinaciji z podloženim napisom dobi odličen efekt globine in dinamike svetlobne table.

Reklamne table s samostoječimi elementi

Izvedba z samostoječimi elementi pa je pogosto rešitev pri projektih, kjer montaža 3D samostoječih črk ni moža direktno na objekt. Tukaj je prednost ta, da je montaža na objektu posledično enostavnejša in hitrejša. Hkrati pa lahko samostoječe elemente na napisu kombiniramo z vsemi ostalimi zgoraj naštetimi izvedbami.

Reklamna svetlobna tabla Lumi platno

Sistemi za platnene svetlobne kasete

Ponujamo različne rešitve ter sisteme za platnene svetlobne kasete. Platno se pogosto uporablja na veliko formatnih svetlobnih reklamnih tablah, kjer želimo osvetljevati večje površine.

Niste našli kar iščete? POGLEJTE TUDI OSTALE KATEGORIJE
Začnimo projekt izpolnite spodnji obrazec za informativno ponudbo
Contact form - Homepage

Podatki o končnem izdelku

Priponka

 
Naloži datoteko (do 20MB)

Vaši podatki