Table in napisi

Svetlobni napisi

3D svetlobni napisi zagotovo sodijo med bolj udarne in izstopajoče. Različni tipi izvedb, barv in materialov omogočajo neskončne kombinacije – skupaj bomo našli pravo za vaše podjetje!

V več kot 30 letih delovanja na trgu svetlobnih napisov smo od blizu spremljali razvoj tehnologij in istočasno sami razvijali rešitve za svetlobne napise. Tako smo skozi leta razvili ogromen izbor izvedb iz različnih trpežnih in obstojnih materialov. Garantiramo vam, da bomo skupaj našli pravo in z njo bo vaš objekt zasijal v novi luči.

Na področju 3D svetlobnih napisov in črk ponujamo ogromno različnih izvedb in kombinacij. Prav tako ponujamo širok izbor materialov za 3D svetlobne napise, najpogostejši med njimi so aluminij in nerjaveče jeklo, tako brušeno kot polirano. 3D svetlobne črke pa izdelujemo tudi iz različnih imitacij patiniranega bakra, zarjavelega železa…

vino-ribe-header

3D črke z osvetlitvijo lica

Klasične in vedno aktualne 3D črke. Izdelane iz barvanega aluminija ali surovega površinsko obdelanega nerjavečega jekla, vam vedno zagotavljajo, da ste opazni. Osvetljeno lice pa je izdelano iz akrilnega stekla – pleksija, ki ga barvno uskladimo glede na CGP in željo naročnika. Bodisi s folijo ali barvnim akrilnim steklom.

eclipse-dark-image

3D led svetlobni napis Black and white efekt

Priljubljena rešitev za podjetja, ki si zaradi svetle fasade ali pa striktnosti CGP želijo črnih elementov na svojem svetlobnem napisu, ponoči pa bi bili radi še vedno opazni. Black and white akrilno steklo omogoča, da je dnevni efekt napisa črn, ponoči pa ko se napis prižge pa akrilno steklo zasije belo. Za črke večjih dimenzij (višine > 1400 mm) pa zaradi nižjih stroškov uporabljamo posebno perforirano folijo, ki ponuja podoben efekt.

pošljite povpraševanje Ko boste kot stranka stopili v kontakt z nami, boste naleteli na prijazne ljudi, ki vam bodo pripravljeni prisluhniti in svetovati, predvsem pa pomagati na poti do prepoznavnosti in opaznosti vaše blagovne znamke.
mail-icon
eclipse-red-image

3D svetlobni napis "halo" efekt

Je način izvedbe pri kateri je samostoječ element svetlobnega napisa osvetljen iz zadnje strani tako, da na koncu napis dobi sij, ki se odbija od bodisi fasade ali osnove na kateri je fiksiran svetlobni reklamni napis. Za to je pri tej izvedbi izbira podlage toliko pomembnejša.

Retro svetlobni napisi

Svetlobni napisi z retro pridihom so vedno aktualni. Za doseganje retro izgleda uporabljamo različne materiale, kot so imitacije staranega bakra, zarjavelega železa, bakra… Hkrati pa uporabljamo različne načine osvetljave, naprimer efekt starih žarnic, neona…

Samostoječe črke z klasičnim in akril neonom

Izdelujemo tudi samostoječe 3D svetlobne črke v kombinaciji z klasičnim in akril neonom.Več o tej izvedbi si lahko preberete na spodnji povezavi.

Neon napisi
Niste našli kar iščete? POGLEJTE TUDI OSTALE KATEGORIJE
Začnimo projekt izpolnite spodnji obrazec za informativno ponudbo
Contact form - Homepage

Podatki o končnem izdelku

Priponka

 
Naloži datoteko (do 20MB)

Vaši podatki