Table in napisi

Usmerjevalne table

Usmerjevalne table so ključnega pomena za usmerjanje strank in obiskovalcev do želenih lokacij.

Usmerjevalne table so preprosta in učinkovita rešitev, da vas naročniki najdejo. Usmerjajo, nakazujejo in vas vodijo do želenega cilja. Usmerjevalne table poznamo tudi pod imenom označevalne table.

Usmerjevalna tabla in njihov namen

Namen usmerjevalnih tabel je jasno in na enostaven način signalizirati pot do lokacije. Bodisi usmeriti vaše stranke do poslovalnice, dostavljalce do skladišča ali pa prikazati lokacije vseh podjetij v bližini.Kljub vsem navigacijskim tehnologijam, ki jih danes praktično vsak nosi v žepu so usmerjevalne table ključne za to, da vas vsakdo brez težav najde. Obiskovalcem pomagajo, da se znajdejo znotraj poslovnih con. Izboljšujejo logistiko. Hkrati pa so zaslužne za nove stranke, ki vas najdejo na podlagi usmerjevalne table.

ZAČNIMO PROJEKT eclipse-dark-image
mcdonalds

Kaj odlikuje usmerjevalne table?

  • Preprostost – Usmerjevalne table morajo biti enostavne in lahko berljive. Prevelika količina teksta in grafičnih elementov lahko opazovalca zmede. Sploh, če se tabla nahaja ob cesti.
  • Opaznost – Postavljene so na dobro vidno mesto. Vidne morajo biti iz vseh možnih strani prihoda.
  • Berljivost – Nujno je, da so označevalne table hitro berljive. Za to je pomemben kontrast v napisu, čitljiva tipografija ter redno vzdrževanje in čiščenje table.
  • Razumljivost – Ključno pri usmerjevalnih tablah je, da jih lahko razume vsak. Ker pa vsi obiskovalci ne govorijo enakega jezika to prikažemo z enostavnimi grafikami oziroma piktogrami.

pošljite povpraševanje Ko boste kot stranka stopili v kontakt z nami, boste naleteli na prijazne ljudi, ki vam bodo pripravljeni prisluhniti in svetovati, predvsem pa pomagati na poti do prepoznavnosti in opaznosti vaše blagovne znamke.
mail-icon
eclipse-red-image

Usmerjevalne table so pomemben element za vsako podjetje, saj ne le da vodijo obiskovalce, ampak tudi krepijo prepoznavnost in profesionalni videz vašega podjetja. V določenih primerih, kadar je koncentracija isto govorečih obiskovalcev večja in hitra berljivost ni tako nujna, pa se lahko poslužimo večjezičnih tabel. Za več informacij o naših rešitvah nas kontaktirajte.

Niste našli kar iščete? POGLEJTE TUDI OSTALE KATEGORIJE
Začnimo projekt izpolnite spodnji obrazec za informativno ponudbo
Contact form - Homepage

Podatki o končnem izdelku

Priponka

 
Naloži datoteko (do 20MB)

Vaši podatki